Juridisk erklæring

 

Juridisk erklæring

VIKTIG! VENNLIGST LES DENNE JURIDISKE ERKLÆRINGEN NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET.

Din bruk +C4:C22av dette nettstedet og informasjonen som er tilgjengelig på dette nettstedet er underlagt følgende vilkår og betingelser:

Eier

Dette nettstedet eies, drives og vedlikeholdes av KIMBERLY-CLARK CORPORATION på vegne av Kimberly-Clark-gruppen av selskaper ("Kimberly-Clark") og er opprettet for din informasjon, utdanning, underholdning og kommunikasjon. Dette nettstedet og alle merkbare komponenter herav, inkludert uten begrensning tekst, bilder og lyd, er opphavsrettslig beskyttet av Kimberly-Clark.

Bruksbegrensninger

Denne siden er kun tilgjengelig for personlig, ikke-kommersiell bruk. Du kan ikke kopiere, reprodusere, publisere, legge ut, distribuere, overføre eller endre på noen måte hele eller deler av dette nettstedet.

Varemerkemelding

Alle navn, logoer og varemerker tilhører Kimberly-Clark eller dets tilknyttede selskaper, og du kan ikke bruke noe av slikt materiale til noe formål uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra Kimberly-Clark.

Uønskede ideer

Kimberly-Clark ønsker gjerne å motta dine kommentarer og svare på spørsmålene dine om produktene våre og selskapet vårt. Vi søker imidlertid ikke etter, og kan heller ikke akseptere, uønskede ideer, forslag eller materialer knyttet til utvikling, design, produksjon eller markedsføring av produktene våre. Ved å følge denne policyen håper vi å unngå påfølgende misforståelser med publikum som sender inn kommentarer eller ideer knyttet til produkter eller konsepter utviklet av Kimberly-Clarks ansatte. Skulle du bli ansatt av Kimberly-Clark, utgjør ingen av materialene som tilbys på denne siden en del av eller hele arbeidskontrakten.

Lenker og kontakt med andre selskaper

Dette nettstedet gir lenker til andre nettsteder og informasjon om andre selskaper og andre ressurser, for eksempel innhold i Out and About-katalogen. Fordi vi ikke har kontroll over disse nettstedene og ressursene, erkjenner og godtar du at vi ikke er ansvarlige for tilgjengeligheten av dem. Vi støtter ikke innholdet eller er ansvarlige for innhold, produkter, tjenester eller annet materiale på, eller tilgjengelig fra dem, eller enhver skade eller tap som oppstår i forbindelse med bruken av dem. Vær også oppmerksom på at din korrespondanse, forretningsforbindelser (inkludert betaling og levering av varer eller tjenester, og andre relaterte vilkår, betingelser, garantier eller representasjoner), eller deltakelse i kampanjer med annonsører og andre selskaper som finnes på eller gjennom nettstedet vårt, inkludert Ut og om-katalogen, er utelukkende mellom deg og en slik annonsør eller bedrift. Du godtar at vi ikke skal være ansvarlige eller ansvarlige for tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av slike forretninger eller tilstedeværelsen av slike annonsører eller selskaper på nettstedet vårt.

Formidling og bruk av kommunikasjonen din

Innlegg til dette nettstedet og elektronisk post levert til Kimberly-Clark er ikke konfidensielle, og Kimberly-Clark skal ikke holdes ansvarlig for bruk eller formidling av disse. All kommunikasjon og annet materiale (inkludert, uten begrensning, uønskede ideer, forslag eller materialer) du sender til dette nettstedet eller til Kimberly-Clark via elektronisk post er, og skal forbli, den eksklusive eiendommen til Kimberly-Clark og kan brukes av Kimberly-Clark for ethvert formål, kommersielle eller andre, uten kompensasjon.

FRASKRIVELSE AV GARANTIER

KIMBERLY-CLARK GIR INGEN ERKLÆRINGER ELLER GARANTIER ANGÅENDE NØYAKTIGHETEN, PÅLITELIGHETEN ELLER FULLSTENDIGHETEN AV INNHOLDET (TEKST OG BILDER) PÅ DETTE NETTSTEDET. I DEN UTSTREKNING LOVEN TILLATER, FRASIER KIMBERLY-CLARK ALLE GARANTIER, UTTRYKTE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT MEN IKKE BEGRENSET TIL UNDERFORSTÅTTE GARANTIER OM SELGERENS EVNE OG EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL. VIDERE, KIMBERLY-CLARK GARANTERER IKKE AT DETTE NETTSTEDET ELLER SERVEREN SOM GJØR DET TILGJENGELIG ER FRI FOR DATAMASKIN-"VIRUS".

Ansvarsbegrensning

Kimberly-Clark skal ikke holdes ansvarlig for skader av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til spesielle skader eller følgeskader, som oppstår som følge av din tilgang til, eller manglende evne til å få tilgang til, dette nettstedet eller din bruk av, eller tillit til, dette nettstedet eller dets innhold. I tillegg har Kimberly-Clark ingen plikt til å oppdatere dette nettstedet eller dets innhold og skal ikke holdes ansvarlig for unnlatelse av å oppdatere det. Kimberly-Clark er dessuten verken ansvarlig eller ansvarlig for din bruk av andre nettsteder som du kan få tilgang til via visse lenker på denne siden. Disse lenkene og andre "ressurser" som det refereres til på dette nettstedet, er kun gitt som en offentlig tjeneste til brukere av World Wide Web, og inkludering på nettstedet vårt utgjør ikke en støtte fra eller tilknytning til Kimberly-Clark.

Annet

Kimberly-Clark, etter eget skjønn, forbeholder seg retten til å (1) endre denne juridiske erklæringen, (2) overvåke og fjerne innlegg, og (3) avbryte nettstedets tilgjengelighet når som helst uten varsel. Hvis et vilkår, vilkår eller bestemmelse i denne juridiske erklæringen er fastslått å være ulovlig, ugyldig eller av en eller annen grunn ikke kan håndheves, skal gyldigheten og håndhevelsen av de gjenværende vilkårene, betingelsene og bestemmelsene ikke på noen måte påvirkes eller svekkes av dette. Denne juridiske erklæringen utgjør hele avtalen mellom deg og Kimberly-Clark knyttet til emnet her. Ved å bruke dette nettstedet, erkjenner du ditt samtykke til de foregående vilkårene og betingelsene.

HVIS DU IKKE GODTAR DISSE VILKÅR OG BETINGELSER, IKKE BRUK DETTE NETTSTEDET.

Conditions d'utilisation du site DryNites®