Gode vaner

0
Dette innhold hjalp meg
0

Gjør DryNites® til en del av barnets rutiner

 

Når barnet skal på skoletur, overnatte hos venner eller tilbringe en langhelg hos besteforeldrene, ønsker barnet å være fri til å gjøre det det vil. Helt uten hindringer og begrensninger. Her kan DryNites® være til hjelp til barnet har vokst fra sengevætingen. DryNites® Nattbukse gir barnet muligheten til å være uavhengig og trygg, og sørger samtidig for at sengetøyet er rent og tørt, slik at barnet sover godt hele natten.

 

Gjør DryNites® til en del av barnets rutiner

DryNites® absorberende nattbukse gir barnet muligheten til å føle seg trygg, tørr og glad igjen. Det kan bidra til å bryte den negative sirkelen med uro og engstelse som barn kan føle morgen etter morgen når de våkner med våte lakener og fuktig hud.

Du kan bidra til å gjøre DryNites® til en normal del av barnets daglige rutine ved å følge noen få enkle trinn:

  • Gjør plass til DryNites® Nattbukse i barnets undertøysskuff, eventuelt ved siden av nattøyet.
  • Du kan oppmuntre barnet til å ta med DryNites® når han eller hun overnatter hos venner. Vis barnet hvordan han eller hun tar buksen på og av, og hvor diskré DryNites® er under klærne. Husk å legge plastposer i vesken til brukte DryNites® om morgenen.
 

Her er noen få ting du kan legge vekt på for å oppmuntre barnet til å prøve DryNites®:

  • DryNites® Nattbukse er mer behagelig enn plastlaken, og kan tas av og på som vanlig undertøy.
  • Vis barnet at DryNites® Nattbukse er laget spesielt for større barn, og ligner ikke på bleier til småbarn.
  • Og til slutt kan du trekke frem fordelen ved å vite at når barnet våkner om morgenen, vil han eller hun føle seg ren og tørr. Barnet vil ikke oppleve å være flau eller lei seg over å måtte skifte sengetøy om morgenen (eller midt på natten).
Kommentarer
0 Kommentarer

Gå Til Toppen