Spørsmål om DryNites®

 
Hvordan kan DryNites® Nattbukse hjelpe?
Selv om DryNites® Nattbukse ikke kurerer sengevæting, gir de barna selvtillit og tar vare på barnas følelse av privatliv og selvrespekt til de vokser fra det. DryNites® Nattbukse hjelper barna til å ikke bekymre seg om sengevæting, får dem til å føle seg mer uavhengige og gir dem mulighet til å delta i vanlige aktiviteter sammen med andre barn i samme alder.

 

Hvor kan jeg kjøpe DryNites®?

 

DryNites® finnes i de fleste velassorterte dagligvarebutikker. I tillegg finnes hele DryNites®-sortimentet i alle landets apotek- og bandasjist-forretninger. Klikk på logoene for å gå direkte til nettbutikkene.


NB! DryNites® kan du få refundert på Blå Resept. Kontakt din lege for nærmere informasjon.

 
 

Hva er DryNites® laget av?

 

DryNites® Nattbukse har et mykt, fuktighetsavvisende ytterlag med motiver både til jenter og gutter, slik at det ligner vanlig undertøy. Inni produktet er det et tynt absorberende innlegg, som trekker til seg fuktigheten fra huden. Det er også en lekkasjesperre, som gir beskyttelse hele natten.

 

Hvilke størrelser kommer DryNites® i?

 

DryNites® Nattbukse fås i to størrelser:
3-5 år 16-23 kg, 4–7 år 17–30 kg og 8–15 år 27–50 kg

 

 

Vil DryNites® virke med et ringeapparat?

 

DryNites® Nattbukse vil virke med et ringeapparat som har en sensor som plasseres inne i undertøyet. Dessverre vil den ikke virke med et ringeapparat der sensoren er plassert på sengetøyet.

 

Fungerer DryNites® Nattbukse sammen med enuresemedisin?

 

DryNites® Nattbukse er en sikkerhetsforanstaltning, mens legen justerer medisindoseringen slik at den passer til barnets behov. Når legen begynner å trappe ned på medisinen til barnet, er DryNites® en god sikkerhetsforanstaltning til det er oppnådd et godt resultat.