Personvernbestemmelser

Personvernbestemmelser

Dette webområdet eies og drives av Kimberly-Clark Corporation. Her hos Kimberly-Clark er vi klar over at mange som besøker vårt webområde, kan ha bekymringer med hensyn til informasjonen de oppgir, og hvordan vi vil behandle den. Derfor har vi utarbeidet personvernbestemmelser for å ta hensyn til disse bekymringene. Bestemmelsene vil bli oppdatert fra tid til annen, så les dem med jevne mellomrom.

Våre bestemmelser

På vårt webområde samler vi ikke inn informasjon som kan identifisere personer, hvis ikke de frivillig og bevisst gir den til oss. Det betyr at du ikke trenger å registrere deg for å se på webområdet. Hvis du imidlertid samtykker i å gi oss identifiserbar informasjon, for eksempel ved å be om å bli lagt inn på postlisten vår, vil vi kunne ta kontakt med deg nå og da. Vi leverer ikke ut din personlige informasjon til andre markedsføringsorganisasjoner med mindre du har gitt oss ditt samtykke til dette. Enkelte av funksjonene på webområdet krever at du registrerer deg før du kan bruke dem. Hvis du velger å registrere deg, vil vi bare bruke den personlige informasjonen til å gi deg informasjonen eller tjenestene du ber om. På grunn av mengde forespørsler vi mottar, vil vi imidlertid kunne måtte gi navnet ditt, e-postadressen og annen postinformasjon til en gjennomføringsorganisasjon eller en distributør av våre produkter. De vil på våre vegne gi deg informasjonen eller produktene som du har uttrykt interesse for. Webområdet inneholder av og til informasjon om konkurranser eller andre kampanjer vi gjennomfører, og vi kan i noen tilfeller tillate at du sender svaret elektronisk. I så fall vil vi bruke informasjonen du oppgir til å utføre kampanjen (for eksempel til å kontakte deg hvis du vinner).

Barn

Hvis du er tolv (12) år gammel eller yngre, må du passe på å spørre foreldrene dine om lov før du oppgir navn, adresse eller e-postadresse til oss.

Informasjonskapsler

Som mange selskaper bruker vi av og til informasjonskapselteknologi (cookies) på webområdet. Disse informasjonskapslene blir lagret på datamaskinen din av webleseren. Når du logger deg på, forteller denne typen informasjonskapsler om du har besøkt webområdet før, eller om det er første gang du besøker det. Informasjonskapselen inneholder ikke privat informasjon om deg, den gir oss ingen måter å kontakte deg på, og den trekker ikke ut informasjon av noe slag fra datamaskinen. Vi bruker informasjonskapselen til å identifisere hvilke funksjoner på webområdet du er mest interessert i, slik at vi kan gi deg mer av det du vil ha.

Hvis du vil fjene informasjonskapsler fra datamaskinen din, kan du klikke på denne lenken: http://windows.microsoft.com/nb-NO/windows7/Delete-your-Internet-cookies

Det kan være nyttig å ta en titt på hjelpedokumentene til webleseren, som du vanligvis finner på verktøylinjen øverst på skjermen.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om våre personvernbestemmelser, kan du kontakte vår europeiske avdeling for forbrukertjenester på:

(+45) 44 36 06 06

kundeservice-no@kcc.com

Du har rett til å få utlevert en kopi av de personlige opplysningene vi måtte ha om deg. Du har også rett til når som helst be oss om å rette eller oppdatere din personlige informasjon, eller du kan be oss om å fjerne dem fra arkivene våre.